Schoolfotografie voor het Middelbaar Onderwijs
<terug naar middelbare scholen>

Schoolfotografie voor het Middelbaar OnderwijsLeerlingen op het middelbaar onderwijs zijn zich heel bewust van hun uiterlijk en zeer kritisch over hun eigen foto. Een foto moet “cool” zijn.
De één bedoelt daarmee lachend, de ander stoer. Om de juiste snaar te raken heb je een fotograaf nodig met ervaring die zo’n situatie perfect aanvoelt.

Hoge kwaliteit, efficiënte afhandeling
Naast een perfecte foto heeft de schoolleiding ook nog wat wensen. De fotografie moet snel gebeuren zonder een al te grote verstoring van de lessen. Schoolpasjes moeten snel en zonder fouten geproduceerd worden. Ook voor de afhandeling van betaling en nabestellingen zoekt u een efficiënte oplossing. Hiervoor bieden wij diverse mogelijkheden gericht op een minimale belasting voor de school. Dat wil zeggen; duidelijke afspraken, snelle levering en geen geldstroom op school. U zorgt dat wij kunnen fotograferen op school en deelt de setjes uit. De rest verzorgen wij !
Indien gewenst kan de gehele afhandeling buiten de school om plaatsvinden.


Klik voor meer informatie op 1 van de onderstaande pagina's !
- Algemene informatie - FotopakkettenAfhandeling en betaling - Schoolpasjes - Achtergronden - Gratis extras - Download folder

<terug naar boven>