Schoolfotografie voor het Basisonderwijs
<terug naar basisscholen>

Schoolfotografie voor de basisschoolHet vastleggen van de ontwikkeling van ieder kind van kleuterklas tot groep 8 is een uitdaging op zich. Het is in deze periode dat kinderen een enorme verandering van jaar tot jaar ondergaan in uiterlijk. Als ouder wil je juist die ontwikkeling op een treffende manier terugzien in een mooie schoolfoto. De frustraties bij velen ouders is dan denkbaar als het dan niet datgene brengt wat men hoopt.

Een goed portret heeft tijd en aandacht nodig en dat ontbreekt vaak in de huidige schoolfotografie. Het ene kind is verlegen, de andere weer heel spontaan. Om toch tot een goed resultaat te komen heb je een ervaren fotograaf nodig met gevoel voor de situatie.

Alles wordt digitaal gefotografeerd en het resultaat is direct op de laptop zichtbaar.
Er worden veel foto’s gemaakt van elk kind totdat wij zelf het gevoel hebben dat het resultaat een natuurlijke en ongedwongen foto is waar iedereen zeer blij mee zal zijn.


Klik voor meer informatie op 1 van de onderstaande links!
- Algemene informatie - FotopakkettenAfhandeling en betaling - Gratis extras  Fotoachtergronden - Fotoposes - FamiliefotosDownload folder

<terug naar boven>